مصرف میوه خشک برای افرادی که از بیماری های دستگاه گوارش مانند کولیت، کولیت اولسراتیو، گاستریت، زخم معده و بیماری کرون رنج می برند، به دلیل فیبر زیادی که دارد، توصیه نمی شود.
دیابتی ها، مبتلایان به مشکلات کلیوی و افرادی که از رژیم غذایی کم کالری پیروی می کنند، به دلیل داشتن قند زیاد، باید از میوه های خشک شده پرهیز کنند.
میوه خشک پاستیلی به صورت کاملا بسته بندی در بازار وجود دارد که طعم بسیار خوبی دارد.
یکی از افکار رایج در مورد میوه خشک این است که شما را چاق می کند و باید از مصرف آن اجتناب کنید.
در حقیقت، اگر بدانیم که چگونه مقادیر صحیح را انتخاب و مصرف کنیم، واقعا برای سلامتی ما مفید است.
واقعیت این است: در یک رژیم غذایی سالم و متعادل روزانه، میوه خشک هرگز نباید از دست برود.
در واقع مصرف کافی که بر اساس نیازهای انرژی ما تنظیم شود، مطمئناً ضرری ندارد.
تصادفی نیست که WHO، سازمان جهانی بهداشت، میوه های خشک را در فهرست غذاهای توصیه شده برای زندگی سالم قرار داده است.
نه تنها درک این نکته ضروری است که کدام یک را بخوریم بلکه باید کدام یک را انتخاب کنیم.
میوه خشک به طور کلی سرشار از فیبر غذایی است که ترانزیت روده را تحریک می کند و همچنین عملکرد ضد سرطانی دارد.
حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است که برای سلامت سیستم قلبی عروقی ضروری است.
اسیدهای چرب آنهایی هستند که به عنوان چربی های خوب تعریف می شوند، زیرا از التهاب در بدن جلوگیری می کنند و با افزایش سطح کلسترول خون مقابله می کنند.
علاوه بر این، میوه خشک سرشار از پروتئین های گیاهی است، حاوی بسیاری از املاح معدنی مانند آهن، پتاسیم، منگنز، مس، روی، پتاسیم، سلنیوم، کلسیم و فسفر است.
دقیقاً به همین دلیل، کسانی که رژیم گیاهخواری را دنبال می کنند.
باید همیشه مقدار زیادی از آن را مصرف کنند، زیرا در میان فواید مختلف، به ادغام آهنی که معمولاً از طریق مصرف گوشت دریافت می شود، کمک می کند.
میوه خشک همچنین حاوی بسیاری از ویتامین های گروه A، B و K است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.