سرکه را می توان به انواع مختلفی تقسیم کرد.
یک تمایز اساسی بین سرکه انگبین، سرکه شراب، سرکه بالزامیک و سرکه براندی وجود دارد.
سرکه انگبین سفید نیز به انواع سرکه میوه تعلق دارند، زیرا بر پایه انگور هستند.
سرکه انگبین دکتر خیراندیش دارای طعمی عالی و فوق العاده می باشد.
مواد تشکیل دهنده نوع و طعم چاشنی اسیدی را تعیین می کنند.
سرکه انگبین طبیعی تولید شده همیشه سرکه تخمیر است، صنعت فقط سرکه براندی را به صورت مصنوعی تولید می کند.
در مورد سرکه های با کیفیت پایین تر، سرکه برندی ارزان قیمت اغلب با سرکه تخمیر مخلوط می شود.
سرکه انگبین شیرین ترین ترش است
تفاوت های زیادی در طعم بین انواع مختلف وجود دارد و سرکه انگبین با رایحه میوه ای و اسیدی خوب القا می کند.
سرکه انگبین اسیدیته و رایحه ترش تند بیشتری دارد.
سرکه انگبین با کیفیت بالا سالادها و سس ها را به روشی عالی تصفیه می کند.
سرکه انگبین شیرین ترین ترش است و کاملا با سس ها و دسرهای تیره هماهنگ است.
سرکه براندی مزه خودش را ندارد، فقط تیزی ترش دارد. دوز دقیق توصیه می شود.
میوه کامل – سرکه میوه
انواع مختلفی از سرکه میوه وجود دارد، در اصل سرکه میوه را می توان از انواع میوه ها تهیه کرد.
محبوب ترین سرکه میوه، سرکه سیب است. طعم آن پر است و اسیدیته زیادی دارد.
در مقایسه، سرکه به یا تمشک اسید کمتری دارد و طعم ملایم تری دارد. یک استثناء مرکبات هستند.
به دلیل ترکیباتشان برای تهیه سرکه مناسب نیستند.
سرکه انگبین متعلق به هر آشپزخانه ای است.
اسیدیته دلپذیر و طعم خوبی دارد و سرکه انگبین تخمیر شده تهیه می شود.
طعم ترش و قوی دارد، سرکه انگبین سفید از تخمیر شده تهیه می شود و اسیدیته کمتری نسبت به سرکه شراب قرمز دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.